27 Şubat 2014 Perşembe

40 GÜN ŞARJI BİTMEYEN LENOVO TEKNOLOJİSİ

    Lenovo İspanya’da düzenlenen dünyanın en büyük teknoloji şovlarından Mobil Dünya Kongresi’nde (Mobile World Congress 2014), en yeni ürünlerini sergiledi. Lenovo Yoga Tablet’i ünlü yıldız Ashton Kutcher tasarladı…

    Lenovo’nun ilk kez geçen yılın son çeyreğinde raflara çıkan ve ünlü yıldız Ashton Kutcher ile birlikte tasarladığı Yoga Tablet, bu kez de Yoga Tablet 10 HD+ versiyonuyla sahneye çıktı.

    18 saate varan pil ömrüyle kendi sınıfında rekor kıran tablet, yüksek ekran çözünürlüğü ve hızlı işlemciyle birlikte kendini yeniledi. Orjinal modelde olduğu gibi 3 ayrı kullanım şekline sahip cihaz, 8 megapiksel kamera, Android 4.3 Jelly Bean teknolojisi ve Lenovo’nun DOit uygulamalarıyla yakın zamanda pazara sunulacak.



BEKLEME MODUNDA ŞARJ SÜRESİ 40 GÜN

    5.3 inç genişliğinde HD ekrana sahip telefon, 4000mAh bataryası ile tüketicilerin şarj sorununu sona erdirecek. Bu batarya ile 24 saat konuşma süresi sağlayan telefon, 40 gün, 40 gece bekleme moduna sahip. Quad core işlemcisi ve 2 GB RAM’i ile de dikkat çeken cihaz, 8MP’lik arka kamerası, Android 4.2 Jelly Bean teknolojisi, dual SIM desteği ve 16GB’lık belleği ile Barselona’nın en dikkat çekici ürünlerinden biri olmayı başardı.


LENOVO S860′TA 24 SAAT KONUŞMA SÜRESİ

    Mobil Dünya Kongresi’nde sergilenen Lenovo S serisi Android telefonlardan Lenovo S860, tam 24 saatlik konuşma süresiyle dikkat çekiyor. S850 ve S660’ın da yer aldığı seri, Android 4.2 işletim sistemiyle birlikte uygun fiyat seçenekleriyle de avantaj sağlıyor.


CAM TASARIMLI: LENOVO S850

    Pembe ve beyaz renk seçeneğiyle sunulan cihazın tamamen cam tasarımı dikkat çekiyor. Cihaz, Quad core işlemci, 13 MP arka ve 5 MP ön kameraya sahip.



Kaynak | Teknogram


0 yorum:

Yorum Gönder