21 Nisan 2014 Pazartesi

ROMOSS İLE TAŞINABİLİR CİHAZLAR ŞARJ OLACAK

     Romoss şarj deposu ile cep telefonu, tablet, mp3 player, dizüstü bilgisayar gibi her türlü taşınabilir cihazınızı her yerde şarj edebilirsiniz. Peki Romoss nasıl ürünler sunuyor?

    Romoss; taşınabilir cihazları (cep telefonu, tablet, mp3 player ve dizüstü bilgisayar gibi) şarj edebilen ergonomik bir şarj ünitesidir. Kolay taşınır, yer kaplamaz, hızlı şarj eder ve hafiftir.

    Özellikle sürekli seyahat edenler, bir yerden başka bir yere sık gidenler, gün içinde taşınabilir cihazlarını çok kullananlar, elektrik kesildiğinde iletişiminin kopmamasını isteyenler için Romoss tam da aradıkları üründür.

    Romoss’u önce şarj edip, doldurduktan sonra çantanıza veya cebinize atmanız yeterli olacaktır. Gün içerisinde cep telefonu veya taşınabilir herhangi bir cihazınızın şarjı ne zaman biterse bitsin sorun olmayacaktır. Çünkü yanınızdaki daha önce şarj edilip dolmuş olan Romoss’u çıkarıp cep telefonuza veya şarjı bitmiş herhangi bir taşınabilir cihazınıza takıp kısa sürede şarj edebiliyor olacaksınız. Böylelikle nerede olursanız olun şarjınız hiç bitmeyecektir.




Kaynak | ShiftDelete

0 yorum:

Yorum Gönder