16 Şubat 2014 Pazar

YAZDIĞIN BİLGİSAYARDA - INKLİNG KALEMİ

    Bilgisayarlar hayatımıza girdiğimizden beri yaşadığımız en büyük zorluklardan beri kalem kağıtla tuttuğumuz notları bilgisayara aktarmak. Hatırlıyorum da bu durum beni en çok üniversite yıllarında yorardı. Ödev hazırlamak istediğimde okul notlarımı bilgisayara aktarmak işkenceye eş değerdi benim için. Artık bu soruna çözüm bulan bir kalem var ve bu kalem şimdi Türkiye’de.











    İlk bakışta normal bir tükenmez kalemden ayrılmayan Inkling, beraberinde gelen küçük aparatı sayesinde herhangi bir kağıt ya da karalama defteri üzerinde gerçekleştirilen yazı ve çizimleri elektronik olarak kaydediyor. 2 GB hafızaya sahip olan Inkling’deki bilgileri USB üzerinden bilgisayarınıza aktarabiliyorsunuz, bu esnada şarjda olan sihirli kaleminiz, bir anlamda hayatınızı kolaylaştırıyor.

 








    
    Tamamen şarj ettiğiniz de şarjı 8 saat gidiyor ki bu bence oldukça iyi bir süre. Çalışmalarınızı Sketch Manager yazılımı ile bilgisayarınıza atmanızı sağlıyor. (hem pc, hem mac’le uyumlu) Sketch Manager’a atılan çalışmalar  Adobe Photoshop, Illustrator ya da Autodesk Sketchbook ile katmanlar halinde yeniden düzenlenebiliyor. İsteğe göre tek tuşla e-posta olarak gönderebiliyor veya yine tek bir tuşla JPG, BMP, TIFF, PNG, SVG ya da PDF formatında yazdıklarınızı kaydedebiliyorsunuz.


Kaynak | www.meraklikedi.net

0 yorum:

Yorum Gönder